Pod 807    

Här ligger ett stim ljudfiler som är ett försök att göra det möjligt att lägga ut tankar och information i ett annat format än text och bild. Namnet, Pod 807, valdes pga att jag ofta pratar utifrån mig själv. Isjaktspodden hade den kunnat heta, men då ställs det lite krav på objektivitet och bredare innehåll. Meningen med hela hemsidan är att jag står i centrum och de som är intresserade får ta till sig det man gillar och förkasta det som verkar tokigt.

11 - Första videologgen - Bra feeling

10 - 6-10 mars - Olika snack från olika tillfällen, 45min

9 - 12 februari - Styrning

8 - 9 februari - Elitstöd och riggtrim

7 - 3 februari - Stockholm cup

6 - 28 januari - Medar med glid

5 - 3:e januari - Elitstöd och funktionärshjälp

4 - 31:a december - Reflektioner kring träning 3

Tankar och lärdomar från min tredje träning denna säsong. Hittills har det blivit otroligt lyckade beslut för tid och plats med tanke på värmen och regnet som präglat förhållandena hittills. Jag hittade ett nytt sätt att visa ljudfilen. Vilket föredrar du?

3 - 19:e december - Ensam premiär på Fysingen

Fysingen fick bli premiärarena. Inspelat i bilen på väg dit och på väg hem.

2 - 1:a december - Plankan och medslipning - 19:26

Detta avsnitt handlar om mastkompression, plankans anfallsvinkel och lite medslipning. Den är inspelad i två omgångar. Den första avbröts av att telefonen som ljudet spelas in på ringde. Jag har hittat en app som hanterar filerna bra. Man spelar in och kan sedan klippa direkt i telefonen. Programmet på datorn laggar. Varför är telefonen bättre än datorn? Troligtvis är mjukvarorna olika avancerade.

1 - 2017 - Ett första podförsök och anfallsvinkel på plankan - 12:26

Jag vill testa om detta är ett bra sätt att göra det jag gör i bloggen. I detta första avsnitt testas formatet och en idé presenteras.