I januari går abonnemanget på hemsidan ut

Alla har väl märkt mitt minskade intresse de senaste åren. Hemsidan har varit pausad ett bra tag nu. Det kostar en slant att hålla den öppen och det är inte längre prioriterat. Därför låter jag den släckas ner....

Medsliparna faller ifrån en efer en, även jag. Slipningen jag gjorde förut var lite subventionerat av mitt intresse att hålla igång sporten och att få lära mig . Nu när det inte längre finns har jag beslutat att inte längre ta emot medar för slipning. Min proffessionella roll har ändrats och tiden räcker inte längre för att slipa medar. 

Jag hoppas innerligt att lusten faller på så att jag tar mig ut på isen i vinter. Det blir inte jag som bestämmer det, lusten får ta på sig ansvaret.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln