Arbetstimmar

Det är ett ganska drygt jobb att bygga vingarna. Nu bygger jag på ett superenkelt vis. Den här ribben har 100 lager i sina vingar. Det tar två veckor att bygga dem. Så är det även med rejsvingar till vindsurfing. 

Det är inte acceptabelt. Jag lägger kanske 20 lager i mina, max. Hoppas de håller! Det gör de nog. Hemligheten är att göra tvärsektionen större i båda ledderna. Vinsten är priset och förlusten är prestandan. Vi vill hålla ner priset så prestandan får stå tillbaka. Tanken är ju att det skall gå att ta fram en relativt billig båt om någon mer skulle bli sugen. Då måste vi balansera prestands mot pris.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-