Stommen

Jag måste döpa delarna när jag jobbar i SketchUp. Stommen av gula rör heter stommen. Det låter sådär. Skrov är de blå flytkropparna. Engelskans fuselage hade funkat om jag varit britt. Plattform kanske? Jag byter till det.

Den är påbörjad och kommer att bli bra. Fackverk känns helt rätt som byggmetod att ta upp lasterna med. Jag har sedan gymnasiet gillat fackverk. Nästan alla flygplatser har grymma takkonstruktioner där fackverket ingår i formspråket. Det blir samma tänk nu.

Om någon stöter på en avbruten mast så köper jag gärna den.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-