2.d.

Fan vad trött jag blir. Hemma med sjukt barn och ett mail dyker upp. Skall vi tillåta fler material i medarna eller inte. Jag svarar efter bästa förmåga. Dessutom söker jag hjälp i fejsbookgruppen svenska aktiva seglare. Söderman svarar, Tomek svarar som TC-ledamot. Båda ger ett svar som ger fler frågor än svar.
Jag har byggt medar efter min dåliga tolkning och därmed inte fått plats med kolfiber. Två st har gått av! Det är inte ok att byggare inte förstår reglerna. Jag med 10 år i klassen, tekniskt intresserad, medlem i TC och har byggt flera medar vet inte vad regeln säger. Jag känner mig dum. Samtidigt som jag känner lukten av ett logiskt fel i 2.a-d. och tre interpretations. Hittar jag felet blir jag omvänd från dum till ledare av alla medbyggare sedan tidernas begynnelse.
Detta måste redas ut om vi inte stryker träkravet.
Just nu väntar jag på att Paul Goodwin skall vakna och svara mig och Tomek.
Vab idag ger mig tid att fundera på detta.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln