Fredag

Som ni ser nedan har det blivit en del inlägg denna vecka. Extra kul är mina kommentarer på vissa regler som handlar om utrustningen. Tanken är att regler kommer på tal rätt ofta, sedan glöms det bort, kommer upp igen o.s.v. Det snurrar på i en cirkel. Det är ju samma sak med parallelliteten, andra har jobbat med frågan och även skrivit om det. Nu vill jag börja samla ihop kunskaperna och sätta min prägel på dem. 

Min prägel skrev jag. Med det menar jag att regler, metoder, och delar hålls på en mittimellannivå. Vissa av er som känner mig vet att jag gärna förenklar. Ibland, som med slipen, spårar jag ur och löper linan ut. Detta kräver så sjukt mycket tid och pengar så lagom bra passar mig utmärkt. Eller en lagom takt kanske man skall säga. Till slut kommer allt att vara rätt bra ändå. 

Det senaste är parallellmätning. Den är klar och väntar på att användas. På SM kommer det vara lika intressant att mäta och utvärdera medar som att tävla. Chansen är rätt stor att jag seglar på fredagen så att den dagen ägnas åt medarna. 

SM ja. Idag har vi vår i Stockholm. På sydsidor kunde man var ute i T-shirt idag. 

Till sist vill jag rekommendera Drive To Survive på Netflix. Kolla först säsong ett som är en dukumentär av formel1-säsongen 2018. Sedan har du den nysläppta 2019-säsongen kvar. Serien är gjord på ett så där traileraktigt vis med bra musik, snabba klipp och tuffa kommentarer för att även passa icke F1-fans. 

3vlig helg!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln