VM

Igår rätade jag ut några frågetecken och bestämde mig för att delta. Det känns kul nu.
Planen är att dra upp på söndag kväll.
All utrustning är ok och det är bara försäkringspapper som skall letas upp och medlemsavgift till IDNIYRA som skall betalas.
Isen har tunn snö nu som troligen saknar betydelse efter söndagkvällens förväntade nederbörd.
Kl 13 på måndag startar jag i kvalet. Vi får se om jag lyckas ta mig upp till A-fleet. Den här gången kommer jag inte att ta det så allvarligt som jag gjort på tidigare VM/EM. Sjukt nervöst har det varit, men det vill jag helst slippa. Troligen funkar inte det och så sköljer stissigheten över en när det gäller. Vi får se. Målet är i alla fall att hålla huvudet kallt och segla konservativt. Det behöver inte alltid betyda hörnen och feta laylines, men oftast är det vägen till anständig och trevlig segling.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln