Fredagsmys

Prognosen ligger fast. Väldigt svag vind i morrn. Fredrik rapporterar att det är bra is men med sprickor på Orsasjön. De har isdubbar på sig på bilden så det ser ut som att det inte blåst något och att de åkte skridskor istället. 

Jag åker inte med på VM. Anledningen är att jag tycker det tar för mycket tid. En idé dök upp. När man är där är det mycket som snurrar i skallen och det finns sällan energi nog att tänka på allt som bör tänkas. Det är lätt att förbise något ganska elementärt och svårt att komma på bra idéer. Det kanske behövs en spark i arselet så att något material lagas eller justeras. 
 
Några av er som åker kanske är sugna på att bolla dagens seglingar med mig. Jag är hemma och ser bilder och filmer som publicerats och kanske läser någons text. Det vore kul att coacha hemifrån. Om jag får prata med fler än en bildas en ganska klar bild av läget. I så fall kan jag återkoppla med en rapport till laget om vad som kommit fram. Helst vill jag lägga den på bloggen, men det är kanske rimligt att hålla det inom laget.
 
Jag tror att telefonsamtal är mycket bättre än tex en messengergrupp. I sådana grupper är det alltid bara några som skriver.
 
Sådana här projekt är svåra att upprätthålla om man gör en för storslagen plan, men jag gör gärna en deal med de som vill. Blir det bara en person kan vi snacka på en stund. Blir det fler kan vi hålla ner samtalstiden något. Om det blir varje dag eller någon dag då det gått uselt är öppet. Kom med förslag. Anmäl dig hur du vill, men gärna ett meddelande på messenger.
 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln