Årsmöte, IceCup, XV-medar

För en vecka sedan hade ni årsmöte. Styrelsen fortsätter att utveckla saker åt ett håll som jag gillar. Jag kappseglade J92 mellan Elfvik och Gåshaga på Lidingö. På samma vatten har jag seglat isjakt. Vi gjorde några dåliga starter och dribblade bort oss själva några gånger. 11:a är en bra bit från vad vi skall klara. Det är ändå kul att få segla på en ganska hög nivå. För SIK och även klassen ställde jag upp min isjakt på land. Syftet var att få folk att börja fundera på klassen.
Idag fick jag klart Bernhards medar. De blev riktigt fina. 70cm åkyta (0,2) på de främre och 55 på styrmeden blev det. Jag hoppas att han och Tore märker att de glider lättare med sin mycket rakare egg.
300kr/med kommer jag att ta. Jag vet att det är mycket så om man är sugen att testa rekommenderar jag att slipa två högfartsmedar för stabil gång eller två slaskmedar för bra bärighet.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln