Ullna i morrn

Det är Ullnasjön som gäller i Sthlm i morgon. 30cm is med ett ganska löst snölager på. bra med vind efter lunch gör att det blir fin segling för de som kommer dit.

Jag har fortfarande inte bestämt mig. Ett svagt migränanfall från morgonen fram till 16-tiden då jag sov till 18 gör att jag inte är så sugen på att slita. Mitt nya sätt att se på sporten passar mig utmärkt. Jag seglar inte för någon annans skull eller för att jag själv tvingar mig att bli bättre. Nu måste det kännas kul. Om det känns kul eller inte kan bero på massor med saker och det är viktigt att känna igen känslan. Orsaken kan man fundera över, men det påverkar inte beslutet. Känns det kul seglar jag, annars stannar jag hemma.

Två kitemärken har provapådag, så DN får försöka lägga banan så att isen delas upp lite. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln