EM

Nu är registrering av försäkring och betalning av anmälningsavgiften gjord. Fredrik och jag har bestämt att hänga på regattan. 

En tankeväckande läsning dök upp när jag var inne på IDNIYRA´s hemsida. Karol hade två frågor han ville diskutera i ett forum. Chefen, jag tror det var Attila, svarade att den ena frågan var reglerad i en paragraf och att den andra var beslutad på ett möte. Det är två helt olika sätt att se på frågor som dyker upp. Vissa människor vill snacka lite lätt om vissa saker, medan andra tycker att man skall lämna in en motion på ett reglementsenligt sätt. Den olikheten stöter man på då och då. Diskussionen dör tvärt av ett sådant svar. 

Slipmaskinen är igång. Problem ett kvarstår, men en beställd del kan kanske lösa det. Det kommer att fungera till slut, men jag vet inte hur bra eller när det blir klart. Problem två är åxå fortfarande ett problem, men med finjustering kan det nog lösas. Rent mekaniskt går den som den skall.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln