Bloggåterstart?

Jag har börjat mjukna lite nu. Ni får utsäkta, men jag är arg för historien med krocken. Det rinner över på mitt beteende. Någon bad mig nyligen att berätta om detta, det tog bara en minut för ilskan att blomma ut. Ibland yttrar det sig i ledsamhet. Ni får faktiskt hålla tillgodo med en hel del självömkan. Jag vet inte när eller hur det skall gå över. Det är mycket bättre än i våras. Över kommer det att gå.


Jag vill inte att detta skall bli en uppmaning att ni läsare skall klappa om mig och tycka synd om mig. Det är ok med mig men inte de fyra inblandades agerande kring protesten eller försäkringsbolagens ageranden. Mer om det senare, eller så skiter jag i det. Allt (tror jag) finns på hemsidan.


Mitt förakt mot dem har spillt över på min kärlek till sporten vilket i sin tur gjort mig nyfiken på långsam segling igen. Ett inhopp i 606 blev superlyckat. Någon gång till blir det i höst. Kanske kan man ta sig tid att hoppa in på andra båttyper. Gotland runt vore kul. Inhopp som reserv utan utgifter och engagemang passar mig fint.


Nu känns enskilda resultat i DN mindre intressant. Det är klart att det blir intressant på startlinjen men inte till vilket pris som helst. Fokus ligger nog mer på mig och min utrustning, det är båten som gör sporten intressant. Delprestationer och att utvecklas väger tyngre än poäng.


Vidare kommer jag troligtvis inte att vara drivande i andra frågor än regel 5. Vissa tips och kanske en film då och då kan det nog bli. Mer introvert stil lutar det åt.


Det är som sagt inte synd om mig, jag har bara förändrats. Om jag vinner SM lovar jag att pressa fram mitt gamla jag och driva på och bjussa på mig själv.


Allt detta skrev jag utan att hetsa upp mig. Skönt!


Ett filmtips.
https://youtu.be/3rNQ-1wm_zo
Killen är vettig. Han berättar om kornstorlek vid slipning. Jag tror att vi ofta använder för grovt papper. Vi skall visserligen inte skära i isen men medarna kan ha en viss likhet med stämjärn.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln