Protestdomslutet

Jag visade min fru den underbara filmen som Stefans brorsa gjort. När hon såg Fredriks stagvändning på första läyline frågade hon mig om jag väjde senare än vad Fredrik gjorde. Svaret är uppenbart nej. Det fattar alla som tänker till lite. Hon tycker att jag bråkar för lite om detta. Jag håller med. Jag visade hur det skulle se ut om vissa i denna layline fick för sig att plötsligt och kraftigt falla. Hon förstår detta. Alla förstår detta, även protestkommittén. Alla ingående i protestkommittén, härmed avkräver jag er en personlig ursäkt. Hur svårt kan det vara att fatta att man inte kan skapa en situation så att en styrbordsbåt träffar ens babordsida? Det är mååååånga superlativ som radas upp i skallen när jag tänker på detta. Adrenalinet börjar pumpa. Nä nu har ni fattat, ses i morrn.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln