Protestdomslutet

Jag visade min fru den underbara filmen som Stefans brorsa gjort. När hon såg Fredriks stagvändning på första läyline frågade hon mig om jag väjde senare än vad Fredrik gjorde. Svaret är uppenbart nej. Det fattar alla som tänker till lite. Hon tycker att jag bråkar för lite om detta. Jag håller med. Jag visade hur det skulle se ut om vissa i denna layline fick för sig att plötsligt och kraftigt falla. Hon förstår detta. Alla förstår detta, även protestkommittén. Alla ingående i protestkommittén, härmed avkräver jag er en personlig ursäkt. Hur svårt kan det vara att fatta att man inte kan skapa en situation så att en styrbordsbåt träffar ens babordsida? Det är mååååånga superlativ som radas upp i skallen när jag tänker på detta. Adrenalinet börjar pumpa. Nä nu har ni fattat, ses i morrn.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln