Skotbeslag

Nu sitter blocken där de ska. Jag hade inte räknat med segling i helgen så det fick bli lite panikmeck. Resultatet blev bättre än planerat.

Det känns spännande att vara med på en klubbregatta i morgon. Eftersom klubben har ökat sin verksamhet med 300-800% sedan jag började kan man tänka sig att detta inte är en engångsföreteelse utan starten på en ny storhetstid. I morgon är det 10 som kommer och 14 är intresserade. Blir vi 28 stycken? Det vore festligt!

Om vi blir många måste vi dela upp oss i två startgrupper. Det smidigaste är att alla får välja själva i vilken startgrupp de vill segla. Det är faktiskt roligare att segla i en startgrupp bland jämbördiga seglare så att det blir en vettig kamp i startgruppen. 

-2 hela natten borde räcka för att slasket på kärnisen skall frysa. Molnigheten är såklart en stor nackdel. Mycket vind ser det ut att bli. Jag har även byggt en adapter så att min planka passar på Gunnars skrov. Gunnars planka är alldeles för mjuk, så min mast gick inte att trimma hård sist.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln