Fredagsträning 1

Tävlingen blir på den lilla ytan Kisängsfjärden. Det verkar vara bäst is där i hela Sverige just nu. Isen är över 10 cm tjock så det blir inget problem. Dessutom verkar vi få lagom med vind alla tre dagar.

TRE DAGAR?!?!? Ja, när förutsättningarna är på detta vis gör man klokt i att ha förberett fredagen mötesfri och fritt från annat åxå. Tipset är att förbereda fredagen som om du vet att du kanske skall bli sjuk. Då är det ganska lätt att vara borta. Det har inte att göra med att jag är egen företagare, det sitter bara i skallen hos dig och dina kollegor. Mina anställda får iallafall ledigt för för dem viktiga händelser. Fundera på om du inte förtjänar det.....

Jag vet att några utlänningar är på väg upp från ett isfattigt Europa. Det kan bli tal om två fleet pga den lilla isytan och anstormningen av seglare.

Jag kommer att komma dit på fredag förmiddag för att ha tid att få ihop mina prylar med Gunnars. Sedan blir det jättefin träning hela eftermiddagen bl.a. med rockstjärnor från Polen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln