Nu är det rätt lugnt

Det har tagit ett tag att bearbeta alla nya förhållanden som uppstod i krocken. Det började mad total ovisshet. Rädsla för ryggraden var det första, men det var rätt kort tid den oron fanns. Sedan var det en j-a ,massa andra praktiska saker som var osäkra.Ett tag tänkte jag skita i denna säsong. Bitar har fallit på plats under de dagar som gått. Det enda materielet som hindrar segling är skrovet. I tisdags fick jag av Gunnar ett löfte att låna hans gamla skrov och planka resten av säsongen. Skrovet var ett på g att lagas av mig, men det blir nog ett nytt skrov från Vaiko. Det beslutet kan jag lugna mig med. 

Gunnars skrov gör att jag kommer på rankingen om en vecka vilket jag ser fram mot.

Nu glömde jag kroppen. Lårkaka och ryggmuskelvärk. Typ ryggkaka? Ingen fara iallafall. Det gör fortfarande lite ont i vissa situationer, men det går nog att göra anständiga starter om en vecka.

Situationen som uppstod är väldigt intressant för många. Det pratas säkert en hel del. Jag har gjort en powerpointpresentation som beskriver den noga. Jag tar detta på ett jättestort allvar och vill inte slarva iväg något ofullständigt. Den kommer garanterat ut innan regattan. Jag kommer inte att tävla utan att alla är mer överens hur vi skall hantera möten. Det kan låta kryptiskt, men ni får kolla filen inom en vecka, kanske i morrn.

Personliga känslor har dämpats. Jag är inte aggresivt besviken på någon. Det som stör mig mest (typ det enda) är historien om protestförhandlingen. Det kommer fördjupningar i det ämnet senare. Nu är jag glad att jag tog en time out här på bloggen. Jag gick upp en natt och skrev ett inlägg som jag inte var avsett att publicera. Jag ville bara skriva ur mig lite känslor. Det finns kvar men jag kan inte publicera det..... Händelsen på regattamiddagen är utagerad, jag fattar hur/varför det uppstod och vi har snackat om det..

Jag har tackat Fredrik, Nisse, Ben och Diderik för att de stannade vid olycksplatsen.

Jag vill tacka alla som hört av sig och brytt sig lite. Ni har inte stört mig.

Jag vill speciellt tacka Fredrik för all hjälp och stöttning, Gustring för jättefina ord som fick mig att börja fundera på hur jag skall få ihop en isjakt till denna säsong och Gunnar för att han lånar ut en isjakt.

Det är en ganska unik gemenskap vi har i klassen. Den betyder massor för mig och även för er andra. Var rädda om varandra.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln