Lastad

Bilen är lastad så att det blir lätt att fatta beslut att träna på Fysingen. Det verkar vara Sveriges bästa sjö för tillfället. Ingen bättre rapporterad iallafall. Tämnaren ligger något dygn efter och Storsjön Sandviken får ny is i kylan. 

För mig blir det perfekt med träning på hemmaplan, så i morgon eftermiddag åker jag nog dit och rekar med grillor. Om det ser bra ut är det bara att lasta av och köra. Båten får stå hela veckan och jag åker dit när det passar. Troligtvis vill man passa på att sticka ut och kröka masten på onsdag när hela Sverige får blåsigt.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln