B-IZ

Det blev ett samtal till Tore på North Sails på Lidingö. De har möjlighet att sälja de svenska modellerna. USA har tagit fram nya egna, men jag är rädd att de inte har koll där borta. Risken finns att designern röstade på Donald.
Förresten, deras superstar som gjorde så gott intryck på mig när jag var ny har visat sig ha andra värderingar än jag. Som Melges sa, ”Det räcker inte att vinna, man måste även vinna motståndarnas respekt”.
Närå, jag vet att B-IZ är riktigt snabbt. Det är ett säkert kort. Mitt B-IZ är rätt gammalt och designen har man nog pillat på en del, men det funkar nog.
Jag funderade på 1D men det finns ingen anledning att köpa det när jag seglat så fort med mitt B-IZ. Seglet är beställt och Tore skall beställa några från Sri Lanka eller var de gör dem.
Mitt gamla är till salu för 2000kr. Lev när jag får det nya.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln