AC

Sjätte racet i årets Americas Cup blev ett av de bästa. NZL gick om på länsen genom att egentligen inte nå ner till märket men bara falla med bibehållen fart. De måste fått en puff med rätt riktning, högervrid. Sedan bevakade de inte på kryssen och kommentatorerna tyckte att de hade bra självförtoende när ledningen drygades ut. Ena kommentatorn tyckte sig se lite mörkare vatten på vänsterkanten och andra gången de möttes struntade NZL återigen att bevaka. De seglade in i ett hål och USA fick det förutspådda trycket och vann därmed racet. Detta format är lätt det mest publikvänligaste i världen hittills. Låt oss hoppas att de kör samma nästa gång. I såfall kommer alla lag med cyklar. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln