AC

Sjätte racet i årets Americas Cup blev ett av de bästa. NZL gick om på länsen genom att egentligen inte nå ner till märket men bara falla med bibehållen fart. De måste fått en puff med rätt riktning, högervrid. Sedan bevakade de inte på kryssen och kommentatorerna tyckte att de hade bra självförtoende när ledningen drygades ut. Ena kommentatorn tyckte sig se lite mörkare vatten på vänsterkanten och andra gången de möttes struntade NZL återigen att bevaka. De seglade in i ett hål och USA fick det förutspådda trycket och vann därmed racet. Detta format är lätt det mest publikvänligaste i världen hittills. Låt oss hoppas att de kör samma nästa gång. I såfall kommer alla lag med cyklar. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln