Kroppen

Jag har kroniska problem m båda knäna och för tillfället tennisarmbåge.
Högra knät är opererat men vänstra väntar vi med. Operationen kan göra det värre. Det går att leva med det.
Armbågen är på bättringsvägen så den är nog ok till vecka 46.
Vikten ligger på lägsta sedan jag började äta nyttigare - 96kg. Plankan är byggd för 103kg. Fredrik och Åke är på mig att slipa ner plankan, men jag är rädd att masten som nu är väl mjuk skall bli alldeles för mjuk då. Nä, de nya kolmasterna går nog snabbare m hårda plankor. De gamla glasmastsanningarna måste vi nu våga ifrågasätta.
Efter en vår med många krämpor känner jag mig stark nog att börja träna lite. Vi får se hur det blir med det. Jag har ett par räcerinlines m stora hjul som vore kul att damma av. Gym är åxå lite intressant. Kanske bygger jag någonting att dra i på landet.
Faktum är att nya masten kräver mycket jobb m skotet. I vintras var jag riktigt sliten i armarna. Det vore kul att möta säsongen med skotträning bakom sig.

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”