Bil

Idag köpte jag en ny folkabuss som är perfekt att lasta grejerna på och i. Takräcket hade vi kvar från en annan som kvaddades till skrot i vinterhalkan. Denna lade jag beslag på och min caddy blir en allmän bil på jobbet. Denna kommer jag att utrusta till en rullande verkstad med elverk, svets, kapmaskiner, strålkastare, skruvstäd, verktyg.....

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”