Kappseglingsmanualen

Jag har finputsat i manualen. Den enda större förändringen var att jag införde två betydelser av texten beroende på om den är kursiv eller understruken. Understruken betyder att racet skall strykas om texten inte uppfylls. Kursiv betyder att den inte behöver läsas om man inte vill fördjupa sig i ämnet den berör.

Max droppade en idé om att lägga detta och mycket mer på en webbtjänst som funkar som wikipedia. Då kan alla svenska regler och stadgar bli som ett levande dokument. Alla delregler får under året ett förslag på förändring till årsmötet och beslut sker där. Det eller något liknande skulle garanterat föra klassen framåt i Sverige.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln