NIA

http://idniyra.eu/wp-content/uploads/2015/11/NIA-2015-10-31.pdf är the shit!

Här står allt det som är svårt att veta. Att det varit så svårt att veta beror på att det inte står inte i Yearbook vilket stärker min tes att klassen misslyckats med att göra ett reglemente som fungerar på isen. Jag köpte Yearbook i förhoppningen att jag skulle kunna slå upp allt där. Jaja, det är bara at jobba vidare för så här kan vi inte ha det.

Det har tagit mig 2 timmar att reda ut om det går att stryka en segling. Då fick jag ändå hjälp av Freddie att hitta rätt regel. Det duger inte att hänvisa till NIA när vi står på isen och vill segla vidare. Det är möjligt, men alldeles för svårt och tidsödande.

Svaret jag fann blev nej.

Det finns dock ett sätt att fixa det på. Om vi skriver in i våra seglingsföreskrifter att vi tillhandahåller strykning av race när en båt drabbats av seglingsledningens brott mot en regel kan det gå. Jag jobbar vidare på det.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln