Seglingsföreskrifter

Hej igen! Det har varit rätt körigt ett tag. Nu firar jag påsk på vårt nya sommarställe som ligger i Stockholms skärgård, väst om Svartsö. Vi jobbar med husen och med tomten men sitter även och tar det lugnt. Vi har ingen fast el här så nu laddar vi apparater med båtens batteri. Ett elverk kan ladda båtbatteriet. 


Faaaan! Här hade jag skrivit rätt mycket och vass text. Internetkopplingen var borta och när jag bytte wifikälla uppdaterade jag webbläsaren. Texten försvann. Jag sammanfattar kort vad det stod.

Reglerna är för oklara och svårtillgängliga. Det har ofta visat sig när tävlingsledningen gjort fel eller hittat på en egen lösning på ett problem. De som anordnar en tävling måste få veta hur de skall göra och vad som händer när de inte gör det. 

Jag har inte koll på detta och har för avsikt att få koll under sommaren. En wordfil är påbörjad som skall förfinas ända till årsmötet där vi kan ägna 5 min åt att konstatera att den finns och skall justeras löpande. Jag släpper den inte ifrån mig utan goda skäl. Vill någon vara med kan vi diskutera saken. Jag tar gärna emot info om olika delar.

Såhar ser den ut nu:

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln