Medslipkurs

Så här skrev jag i fb-evenemanget till er som kommer i morgon.

Det drar ihop sig till medslipning. Kul att så många vill lära sig mer om detta. Jag räknar med att få ta del av en hel del erfarenheter av er.

Vi sätter väl oss ner och fikar så kan jag berätta om hur jag ser på medarnas form och hur jag formar dem. Jag berättar om mitt upplägg och vad varje med har för funktion. Även varför jag har just de medar jag har kommer vi att prata om.

Ni får en uppgift till i morgon. Skriv ner eller memorera vilka medar ni har, vilka egenskaper de har och när ni tror de funkar bäst och när de inte funkar. Vi går igenom allas medar och funderar ut en plan för dem. Det är inget fel att äga få medar. Det gör det lättare att få till en plan.

Jag börjar slipa en med så att ni får se hur man kan göra och hur min maskin funkar. Sedan kan alla testa att slipa sina egna medar och jag kan mingla runt lite.

Det finns plats för nästan 10 bilar på gården. Det finns även plats på gatan, läs på skyltarna. Kaffe, bulle, läsk och vatten kommer att finnas. Om någon tar med mat går det bra att äta den i vårt fikarum där vi även kommer att ta teorin.

Ses i morrn.

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”