Sjuk

Nä, nu är det inte så roligt längre. Jag har haft ont i ryggen flera veckor. Det började i svanken efter ett innebandypass. Det onda flyttades uppåt till mitt på ryggen och fortsatte sedan ut i axlarna, mest vänster. Det har gått över men nu är vänster knä svullet och vänster armbåge smärtar lite. Igår smorde jag in knät med voltaren. Idag har knäontet flyttats upp i lårmuskeln. och svullnaden gått ner. Vafan är det frågan om? I morgon skall jag till doktorn och berätta detta. Antingen finns det en sjukdom som beter sig såhär eller så går det över. Det långsiktiga målet är att få en titthålsoperation i vänster knä. Höger är redan justerat.


Ljusglimtar är att jag fått ett hamnkapell som Jonas beställde hem till Sverige. Han köpte fem stycken som han sprider ut. Det är toppen att klassen har människor som bidrar på olika sätt. Tack Jonas!


Fredrik är åxå en positiv kraft för klassen på många sätt. I höstas tog han hem en massa master som folk beställt av Peter. Eftersom jag inte seglar EM kommer han att lämna tillbaka min lånemast och ta hem den nya. Tack Fredrik!


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln