Fredagsträning

Jag har en massa problem. Fredagsträningen hänger löst. Detta inlägg uppdateras nog i kväll med vad som hänt. Måste kila. Klockan är fem.

Klockan är halv tio. Nu är jag tillbaka. I morse vaknade jag upp med illamående. Efter 4,5 timmar på jobbet, när det viktigaste var gjort, åkte jag hem och sov ett par timmar. Min dotter har feber, så i morgon blir det vab. 

Förutom de vanliga uppgifterna på jobbet har jag tre XV-medar och ett gäng medar som Richard III vill ha ändrad vinkel mm på. I morgon kväll får jag fixa det. Med tanke på att vinden kommer att droppa hela dagen i Västerås plus att jag ligger lite efter på jobbet väljer jag att hoppa träningen på fredag.'

Ganska nyligen skrev jag om motivationen att vilja segla. Den är ju helt olika över tiden. Innan säsongen är den på topp, sedan dalar den och minskar efter SM. Toppar och dalar däremellan gör att besluten om att segla eller inte blir olika. Inför förra regattan var jag i en topp och stannade då på lördagen även fast jag "visste" att det inte skulle bli race. Nu är det tvärtom. Min hälsa och jobbet går före en träning utan vind.

Förresten svullnade knät upp efter söndagens innebandy. Iprenkur i två dygn har tagit ner det mesta, men det är inte bra. I morgon på vabben borde jag anmäla intresse att göra samma operation i vänstar knä som är gjort i höger. Det är ju åxå en anledning att vila på fredag.

Jag är dock galet motiverad att tävla. Nu vill jag vinna rejs. Det är en fantastisk känsla att vara jagad av någon man är rädd för. Man fokuserar lite extra. Vi ses på Stadshotellet på lördag kväll!


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln