Nu är det dags igen

Regattahelg närmar sig. Jag förstår att man inte "kan" ta ledigt från jobbet på en fredag. Det är ju jävligt konstigt att man kan vara borta från jobbet om man är snuvig eller hostig, men inte för att göra något man gillar. Förresten kan man ju det. När man åker iväg på en skidresa eller en resa till maldiverna tar man ju ledigt. Det kanske inte finns tillräkligt med semesterdagar, men då finns ju tjänstledighet. Om man har gjort sig förtjänt av en bra status på jobbet borde det inte vara något problem. Det kan även ligga i att ekonomin är pressad på jobbet eller privat, det har jag känt av då och då. När det är så tappar man lätt motivationen. Nu är jag i harmoni och vill fortsätta resan att bli snabbare.

Nåväl, det är väldigt utvecklande med fredagasträningarna. Vi provar oss fram med olika inställningar. Idéer delas i mycket större grad på träning när man har mer fokus på att just förstå vad som ger fart. Man har större benägenhet att testa knasiga inställningar vilket ibland ger någon ny förståelse.

Is finns lite var stans, men det lutar åt Västerås. Vi har i princip enats om att bo på stadshotellet. Om prognosen blir kass kanske jag stannar hemma. Nu ser prognosen grym ut. Det enda dåliga är nederbörd på söndag.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln