S807.se

Nu har Hemsida24 börjat ta betalt för abonnemanget. När jag tidigare hade ett gratisabonnemang kunde man inte ha en egen domän. Nu när jag betalar kan jag det. S807.se var ledig. Det känns ju ganska bra nu när jag vet att detta är uppskattat. 

Ni som följer mig på vintrarna är över 200st. Varje dag läser 10-20 personer bloggen. På isen märker jag att vissa använder mina ord och idéer och vissa berättar att de kollar hemsidan. I helgen var det en Klass3-gubbe som jag bastat med och haft 3vligt som två dagar efter såg mig vid mitt ekipage och kände igen numret. Han utbrast; "Men det är ju du! Jag läser din hemsida". 

Det är kul med uppmärksamheten, men ännu roligare att kunna hjälpa klassen framåt. Vissa mailar frågor som ofta är lätta för mig att besvara. Om jag märker att någon undrar något speciellt skriver jag hur jag ser på saken. 

Nu kan jag annonsera adressen på min utrustning, men jag vill inte basunera ut den till folk som inte är intresserade. Bara intresserade är välkomna att läsa. Det är just det som är fördelen med denna plattform gentemot Facebook. Där skickar man in grejjer i folks privata flöden och de kan bli provocerade om man råkar bryta mot någon oskriven regel eller bara deras nyckfullhet. Här skriver jag vad fan jag vill!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln