Kompisar

I går bastade vi med Klass3, vilket bla resulterade i att jag skall få provsegla en någon gång. Kanske i morgon. Det ser jag verkligen fram mot. Idag provsatt jag en, den kändes gigantisk. Jag tror att känslan att segla den är ännu starkare än en DN.

Idag bastade vi med Danmark. En av de saker vi hann med var vilka duktiga sommarseglare många i klassen är. Familjen Ebler är riktigt vassa i Danmark i 18fotsskiff, matchracing och annat. Jag vill inte skriva mer detaljerat pga att det blir en massa fel då. Den danska jag kan har de lärt mig.

På middagen fick jag nöjet att lära känna Richard, som är spritt ny i klassen, lite bättre. Han och Christer är rätt skoj att umgås med. 

I morgon kommer jag att hänga på låset och dra ut och testa innan skepparmötet. Det kommer att mojna lite under dagen. Det innebär att man kanske skall ändra något allteftersom. Jag kanske byter från 95 grader till trubbigare medar.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln