Allsvenskan

Jag fick frågan om jag ville segla kvalet i Båstad. Först kändes det ju jättekul, men när jag gick igenom vad det innebär var jag inte lika säker.

Startavgiften är 7500kr som fem deltagare delar på. Till det kommer boende, mat och resor. En utebliven arbetsdag är ju faktiskt en utgift. Det är den ekonomiska biten.

Jag har en uttalad strategi att i första hand satsa på isseglingen, därefter 606. Eftersom tiden inte räcker till 606 är det lite tokigt att bedriva andra verksamheter.

Tillsammans bildar de en förnuftig ståndpunkt. Men, jag försökte känna vad jag vill. Då blev det ett bang. När det var meddelat bekräftades känslan med en lättnad.

Resultatet från Stockholmsregattan gör att jag fått bekräftat att jag kan segla vilket känns riktigt skönt. Den bekräftelsen jag fick av det får räcka.

Nu när jag ändå skriver om vad som känns viktigt. Firman är fortfarande inne i ett uppbyggnadsskede efter ett större uppköp för ett år sedan. Gasen i botten med det och familjen inför vintersäsongen som ev börjar vecka 46. Siktet är alltså inställt på is.

Under vintern har jag tänkt satsa på träning och utveckling. Den nya masten är det centrala.

Gunnar, Fredrik och jag har för avsikt att åka till Finland i november om det fryser till då. Hoppas att fler hänger med!

Vad rätt det känns!

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”