Fyra

En fjärdeplats är en bra start på säsongen. En bild på oss tagen från startbåten tackar vi för. Ögonblicket är efter sista rundningen i sista racet när vi precis gjort en drömkryss. Mycket av farten kom från att vi planade och tvistade storen i byarna. Jag kommer ihåg att jag sa till Ebba inför sista byn att den kommer räcka ända till märket. Därför är akterstaget sträckt en bit ner på länsen. På bilden är jag på väg att släppa bomuthalet och därefter akterstsget.

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”