Film i race två på EM

Det här var ju fett! Världsmästaren Karol filmar racet när jag startar nära honom. Som tur är har han monterat kameran snett ner mot mig. Vi har en seglare mellan oss och jag har gul tröja. Jag hänger ju med honom hela vägen till layline! Som vanligt drar de snabbare ifrån i manövrerna.
http://youtu.be/Jm4TnLKsxKw

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”