Nu vet jag varför...

...man håller på med detta. Den här för mig nya förståelsen av hur riggen, segel och mast hänger ihop är underbar. I första trimmade jag för löst och hade för sladdiga medar. Jag trimmade om, testade och höll på så. Till slut kändes båten jävligt snabb. I andra starten hängde jag med ända upp till högra hörnet och sedan var det ganska lugnt. Jag vann en kamp på sista kryssen mot Z39 och mellan dollymärket och målmärket plattlänsade jag förbi Jörg. Fantastiskt!

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”