Nu vet jag varför...

...man håller på med detta. Den här för mig nya förståelsen av hur riggen, segel och mast hänger ihop är underbar. I första trimmade jag för löst och hade för sladdiga medar. Jag trimmade om, testade och höll på så. Till slut kändes båten jävligt snabb. I andra starten hängde jag med ända upp till högra hörnet och sedan var det ganska lugnt. Jag vann en kamp på sista kryssen mot Z39 och mellan dollymärket och målmärket plattlänsade jag förbi Jörg. Fantastiskt!

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”