Ranking 3

I dag hade vi 2-5m/s på slät hård is med 2 cm snö. Det blev 6 race där Vaiko vann och jag kom femma efter Eddie. När det blåste lite mer hade jag grym höjd och fart på kryssen och när det var lite vind var det riktigt dåligt. Jag tror att det skulle hjälpt mig i de dåliga partierna med kortare skotavstånd och lösare rigg.

Vinden var olika på olika ställen på banan vilket bidrog till att placeringar ofta skiftade. Det var rätt kul...när man körde om någon.

Tomas kom fram och berättade vad jag gör för fel i starten. Jag faller för tidigt så att luckan åt lä blir för dålig. I starten efter gjorde jag min bästa start hittills. Vaiko hade en disk och stod längst till vänster, jag på 4 och Tomas på 2. Tomas slog tidigt och jag seglade över alla ända bort till Vaiko (som är en av världens bästa startare). Jag kom nästan ikapp honom innan han började accelerera ifrån mig. Det var dagens höjdpunkt.

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”