Formula

Min frus pappas sambos svärson, Micke, som även seglar 606, träffade jag på ett släktkalas nyligen. Vi pratade lite surf. I tisdags ringde jag Åke ang mitt spruckna medbeslag. Han pratade på om sitt vindsurfande och tyckte att jag skulle börja. Ett frö såddes som gjorde att jag började se mig omkring. Ingenstans kunde jag hitta Formulagrejjer. Då ringde jag Tompa som har massor med prylar. Han hade en komplett utrustning! Jag ringde Micke och snackade om klassen, det blev ett kul och informativt samtal. I onsdags jobbade jag på bion i Eskilstuna och Åke bjöd på kaffe och en titt på brädan. Den är en meter bred, lätt och kort. Han visade även fenorna som böjer sig rejält och ger lite lyftkraft. På söndag får jag grejjerna. Nu är jag på landet och letar rätt på våtdräkt, sittsele, skor mm. Jag har nog allt. Det är toppen med två mentorer!

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”