Sunny Ranking

 

Jag har varit supersjuk idag. Det enda jag orkat göra är att blunda. Nu har jag dock druckit några glas Fanta Exotic med is. Klockan är två på natten och jag kollar prognosen för finland och Sandviken. Det ser ju riktigt bra ut. Kallt och hård vind. 

-

Min uteblivna motivation har jag funderat på sedan jag skrev det. Det är nog en kombination av vackert väder, nyservad hoj, sjukdomen började nog för flera dagar sedan i mildare form. Men det värsta är nog att mitt materiel inte är i form. Styrbord medbeslag har fått sig en kyss. Jag gillar inte att segla med trasiga prylar. Rikta kan jag säket göra tillfälligtvis, men Åke får nog lov att limma på ett nytt i sin superexakta gigg.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln