Sunny Ranking

 

Jag har varit supersjuk idag. Det enda jag orkat göra är att blunda. Nu har jag dock druckit några glas Fanta Exotic med is. Klockan är två på natten och jag kollar prognosen för finland och Sandviken. Det ser ju riktigt bra ut. Kallt och hård vind. 

-

Min uteblivna motivation har jag funderat på sedan jag skrev det. Det är nog en kombination av vackert väder, nyservad hoj, sjukdomen började nog för flera dagar sedan i mildare form. Men det värsta är nog att mitt materiel inte är i form. Styrbord medbeslag har fått sig en kyss. Jag gillar inte att segla med trasiga prylar. Rikta kan jag säket göra tillfälligtvis, men Åke får nog lov att limma på ett nytt i sin superexakta gigg.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln