Korruption

En svensk har lämnat in en protest mot en Polack. Protesten gäller att Polacken inte seglat banan. För det första borde den polska kontrollanten sett honom gå fel väg eftersom sex andra, varav ingen från Polen, blev diskade för samma fel. För det andra dömde protestkommittén att han blev diskad för förseelsen. De sa att de skulle skriva domen efter middagen. Tävlingsledaren och den felande gick då och pratade med kommittén. En svenne som sett dem diskutera kom till vårt bord och berättade att de nog försöker ändra domen. Mycket riktigt, domen blev ändrad. Hela svenska laget är förbannade.

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”