Kval

Idag skall jag och några svennar till kvala från C-fleet. Jag står på plats 54 vilket är längst ut till vänster. Därifrån kan man falla av hur mycket man vill och bygga fart direkt. En stor split till övriga vänstergänget gör det möjligt att slå efter några minuter. Om banan är rättvis kommer det nog att gå bra.
-
Det kommer att blåsa ordentligt. Jag hoppas att de kan få ut en lång bana så att det inte blir för tight i första rundningen. Banområdet är begränsat pga farlig is. Vi litar inte riktigt på tävlingsledningen att de har koll på hålen så vi får reka isen lite själva.
-
Nervös? -Lite.
-
Efter kvalet blir det ett kval till. De tio bästa i varje kval går vidare till en fleet högre. Jag vill verkligen kvala till A. Om jag missar det kommer jag att tillåta mig att sura max 20 min. Därefter skall B-fleet vinnas!

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”