Mätning

Jag berättar för mina kollegor om EM. Det jag är mest nervös för är att bli diskad för något i kvalet. Det är för hårt att bli diskad i första kvalet för tex att radien på medens framkant är 1mm istället för 1,6. Anledningen att man blir diskad är väl pga att det är orättvist att gå bra i kvalet med felsktig utrustning.
-
Jag har inget bra förslag på alternativa regler.

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”