EM

Det börjar närma sig! 100-gradersmedar är det jag saknar mest. Till nästa säsong tillverkar jag två nya 95:or att åka snabbt med. Mina nuvarande hårdismedar slipar jag nästa år ner till 100 grader och använder till mjukare is och hård vind. Om det på EM är uteslutet med hård is kan jag tänka mig att slipa om dem på plats. Slipmaskinen tar vi med.

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”