B-IZ

Mitt plana segel fladdrar i akterliket. Det beror troligen på att Kentmasten är mjuk längsled i toppen. Jag breddar lattan så att lattfickan vidgas. Då förkortas akterliket och jag kan plocka tillbaka lite form. Jag hoppas att fladdret minskar. Det kan även bidra till lite kraft i starten och efter gippar.
-
Om det är för mycket kan jag tälja bort lite med en kniv eller slipa bort.
-
Den skall formas och passas in så som jag tror att det borde vara.

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”