Jag såg ubåten!

Rätt segt att inse det först nu. Jag läste DN häromdagen om båtmekanikern som sett den. Artikeln nämnde han som fotograferade den utanför Gåshaga. Då slog det mig att jag sett en ubåt i höstas. Då trodde jag självklart att den var svensk. Den gick i ytläge med ett lågt och långt torn som satt längre fram än de ubåtar jag sett tidigare. När jag kom till jobbet kollade jag vad jag gjorde den dagen ubåten fotograferats utanför Gåshaga. Det visade sig stämma, jag och Sergio var där och monterade fönsterbleck av zinkplåt. Jag frågade Sergio om han var med mig på det jobbet (för att kolla mig själv). Det hade han varit. Sedan frågade jag honom om han sett en ubåt. Det hade han. Vi kom ihåg exakt var vi stod, vid en liten lekpark syd om restaurangen. Där hade vi hittat ett litet bord att jobba på. Att fotografera var inte lönt, en vanlig ubåt på långt avstånd skulle inte impa på någon.
-
Jag har sett ubåtar förr och inte larmat. Skall man larma varje gång det dyker upp en?
-
Min fru tror att folk inte tror på detta så jag publicerar det inte på FB. Här får jag skriva vad jag vill. Tro vad ni vill.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln