Summering

Det här blev ju ett litet äventyr. På torsdagen seglade vi i slask hela dagen. Jag hade bra rulle. På eftermiddagen mojnade det. Normalt går det kass i svag vind, men det verkar som att blöt is och svag vind passar mig utmärkt.
-
Fredag blev en flytt- och fixdag pga ingen vind.
-
Lördagen började med hård is men dåligt med vind. När den vridigt till prognosriktningen gick det bra att segla. Vi körde en tune up på ett varv för att få igång nya funktionärer. Jag fick platsnummer 1, yes! Starten satt som en smäck. Det finns film på den. När jag ligger och gasar kommer vind från vänster och det ger mig ett kontrollerat långt lyft. Rätt skönt. Jag rundar först, men efter rundningen seglar jag för högt och Vaiko och en till smiter förbi. Trea i mål. I de båda riktiga racen blev jag trea och hamnade på samma poäng som Tomas och Richard. Det var riktigt kul att få segla i hård vind på hård is. Snöfallet gjorde det farligt att fortsätta. Det känns ändå som att resan gett mig mycket. Masten är perfekt. Vanten tänkte jag korta av 5 cm, men det behövs nog inte. Framför allt fick vi ju lite tid i båtarna. Träning på att sköta en isjakt behövs då det är mycket att ha koll på.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln