Bock

Jag har försökt göra den optimala bocken. Det är en extrabock att ta med ut på banan för att förenkla medbyten. Lätt och liten är bra egenskaper. Nu när jag är klar inser jag att gångjärnet inte skall vara av metall. Om jag istället borrat många hål i överkant och sytt ihop träbitarna med ca 5mm lina hade jag fått en lättare konstruktion och mjukt mot jakten. Trä är givet, lätt, billigt, mjukt. Oljar man många gånger blir det vattenfast.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln