Bock

Jag har försökt göra den optimala bocken. Det är en extrabock att ta med ut på banan för att förenkla medbyten. Lätt och liten är bra egenskaper. Nu när jag är klar inser jag att gångjärnet inte skall vara av metall. Om jag istället borrat många hål i överkant och sytt ihop träbitarna med ca 5mm lina hade jag fått en lättare konstruktion och mjukt mot jakten. Trä är givet, lätt, billigt, mjukt. Oljar man många gånger blir det vattenfast.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln