Elitstöd

Jag fick 5000kr i elitstöd. Det är ju smickrande. Faktum är att motivationen ökar litegrann. Kanske blandar jag ihop det med att det inte blivit någon segling på ett tag och därför blir extra sugen.
-
Nu fantiserar jag ofta om hur masten böjer och medarna glider. Masten är ju mjukare än sist och medarna har nya vinklar. Det är angeläget att få veta hur detta fungerar. Det är frustrerande att inte veta. När jag dagdrömmer om hur det kommer att gå är det ganska fina bilder som målas upp. Ibland är det någon av er som står bredvid i starten som jag springer ifrån med mina superskor. När jag väl ligger i brunnen kommer masten mer och mer och ni blir frånåkta. Masten följer med perfekt i vindens tryckskillnader så att jag bara behöver styra i lyften. Medarna är tysta och har ok grepp, jag måste styra försiktigt i slag och gippar för att inte få sladd. På länsen gungar ekipaget fram. Så som det känns när masten böjer tillräckligt och trycket på lovartsmeden är lågt.
-
Det är något att sträva mot!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln