Uppspelt

Jag är otroligt glad att jag hittat ett så stort fel. Flera regattor har varit tröga pga att mina 90 har kört fast och T-100 har sladdat. De har ju varit 90 och 110 grader så det är ju inte så konstigt. På blöt is går 100 smalaT undan, 110 i verkligheten. Jag har fantiserat om 97 och 93 grader. Det skulle vara ett najs spann. Det var en klockren slutsats då det i verkligheten är 96 och 104 grader. Nu får mina 90 slot bli 95 och så bygger jag två st 100 och två st 105. I verkligheten alltså!
-
Vilken förbättring det kommer att bli! Jag kan kappt bärga mig.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln