Nya isar

När man tror att man fattar hur medar funkar dyker ett nytt underlag upp. I Finland var det ett tunt, kallt och hårt underlag som krävde korta medar. Jag hade bara långa snömedar. Det känns som en ganska brant uppförsbacke nu, men jag fattar att det kommer dröja ett bra tag till vi får det underlaget igen. Trots det känns det som att detta aldrig får hända igen. Mina andra snömedar kommer jag optimera för nämnda underlag.
-
En till analys är masten som var alldeles för hård. Det är klart att det går långsamt med hård mast i trögföre. Lyft i varje puff och rak mast på länsen.
-
Nä, på SM vill jag ha blankis eller blöt is. Kall sträv is har jag alltid problem med.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln