Analys

Vad duktiga alla är. Jag gör mitt bästa hela tiden och kommer ändå inte fram. Minsta fel och man är efter. Det är iofs precis som i sommarseglingen att det är dyrt att inte komma iväg. Lika dyrt är det att inte ha farten. Dagens trögföre var riktigt svårt. Fredrik var den första att sätta på plåtmedar. Efter första gjorde några till det, sedan hade de flesta det. Nu behöver jag ett par korta snömedar med 100 graders slipning. Dessutom har jag förstärkt masten på ett ställe vilket gjorde den alldeles för hård. Det är lätt ordnat. Jag får slipa ner så mycket som möjligt. Med dessa förändringar kanske det skulle gått undan idag.
-
Det är jobbigt att avsluta en regatta dåligt men jag spöade Fredrik i två race och kom tvåa i ena av de. Det är faktiskt bra gjort.
-
Annat positivt jag tar med mig är att knät hållt över förväntan. Det är ganska svullet nu, men det känns som att det kommer att kunna behandlas. Naprapaten och jag har en plan.
-
Det är även najs att veta vilka förändringar materialet behöver.
Masten mjukare
Effektiva snömedar för hård tunn snö
95-gradersmedar

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln