Analys

I de två sista kom vi som vanligt Fredrik i toppen och jag hade fler än 10 framför mig. Fredrik vann sista.
-
Jag har insett att jag inte kan köra på 90 gradersmedarna. De skär fast. Till SM kommer jag att ha ordnat med 95or. Fredrik påstår att jag inte behöver äga 90-gradersmedar alls. Det känns lite surt att slipa om dem. Troligtvis gör jag klart de fyra som är påbörjade och gör alla fyra 95 grader med lite olika åkytor.
-
En bra sak är att jag sätter starterna. Knät som spökar fick en omgång hos naprapaten i onsdags och jag vågar ta i. Det är egentligen bara i sjätte seglingen jag misslyckades, men det berodde på att Ryssen framför i lä seglade högt och jag inte föll av under honom. Nästa gång det händer är det bara att ge sig. Man ser på resultaten att jag seglar ner mig hela tiden. Det tyder ju på att starterna är bättre än min övriga prestation. Jag skotar seglet hårdare än jag gjorde förut, det är nog bra.
-
Nu är vi rejält trötta.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln